Make it happen!Förverkliga köksdrömmen
Fridge

Köksrenovering

Slottskök, utekök eller ett nytt pentry? Noga Entreprenad erbjuder kvalitetskök tillsammans med våra samarbetspartners och duktiga montörer. Låt ditt drömkök bli verklighet!

Köksrenovering – vi gör verklighet av dina köksdrömmar

Att renovera sitt kök kan vara ett stort projekt. Det är många val som ska göras, stil, material och färg, tapet, köksleverantör, vitvaror och så vidare. Design ska beslutas och ritningar ska tas fram. När det är gjort ska arbetet planeras och projekteras.

Då Noga Entreprenads huvudsakliga affärsområde är ROT-renovering har vi stor erfarenhet av köksrenovering.

Vi renoverar upp till 40 kök i månaden. Allt ifrån moderna, ljusa kök i nyrenoverade hyreslägenheter, till små pentryn, hemtrevliga lantkök och stora restaurangkök och allt där emellan.

Duktiga och noggranna hantverkare

Våra hantverkare är noggranna, snabba och har en bra känsla för detaljer. Vi vågar påstå att vi har några av Stockholms bästa plattsättare i vårt team.

Vi erbjuder:

  • Generösa garantier på arbete och material
  • Duktiga hantverkare med känsla för detaljer
  • Bra priser på kvalitetsinredning från flera leverantörer

Vad kostar det?

Vi har fina samarbeten med köks- och stenleverantörer vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder bra priser hos flera köksleverantörer med kvalitetsinredning.

Vad den totala kostnaden blir beror förstås på storleken på ditt kök, vilka material och ytskikt du väljer samt på vilket underarbete som krävs.

Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt, förutsättningslöst, möte så hjälper vi dig att ta fram en offert på ditt drömkök.

Miljömedvetna material och val

Vi arbetar medvetet med hållbarhet och för klimatsmarta val. Vi hjälper dig gärna att anpassa ditt kök för en hållbar livsstil.

Du kan också bidra till en hållbar framtid till exempel genom att välja:

  • Svanenmärkta snickerier
  • Klimatsmart inredning
  • Energismarta vitvaror

Surftips

På internet kan du hämta inspiration. Det finns mycket inspirationsbilder på kök och pentryn. Titta till exempel på sociala kanaler som Instagram och Pinterest for inspiration och idéer utan att du behöver lämna soffan.

Samarbeten och partners

Genom samarbete med flera välrenommerade leverantörer är vi glada att kunna erbjuda snabba leveranser och förmånliga priser.

Några av våra samarbetspartners är:

Referenser

Kök i Nyköping

Noga renoverar lägenheter åt Victoria Park

Fina, moderna nyrenoverade kök får de som flyttar in i Victora Parks ROT-renoverade lägenheter i Nyköping och Stockholm.

Läs om vårt samarbete
Djungeltapet

Kontor med exklusiva materialval

Exklusiva material med en modern och öppen känsla var några av önskemålen när Noga renoverade detta kontor. Dessutom var plats för flipperspel och utrymmen för stora möten ett viktigt krav att ta hänsyn till.

Läs mer
Badrum med tvättställ och badkar

Nyrenoverat badrum efter fuktskada

Nyrenoverat badrum med plats för bastu, bad och förvaring. Stora plattor på golv och vägg för en exklusiv känsla.

Nyrenoverat badrum – så här blev det