Referenscase

Våra kunders kunder är våra viktigaste kunder

När våra kunders kunder kontaktar oss med positiv feedback har vi fått ett kvitto på att vi lever upp till vår affärsidé. Här har vi ett exempel på det.

Fuktskadad fastighet med verksamheter

Fuktskador är såklart aldrig kul för de som drabbas. Vare sig man bor, eller arbetar i en fastighet som måste åtgärdas så innebär det alltid lite krångel och stök.

På Noga Entreprenad gör vi allt för att minska obehaget för de drabbade, oftast våra kunders kunder, så att de kan bo eller fortsätta bedriva sin verksamhet under saneringen och renoveringens gång.

I våras arbetade vi med en fuktskadad fastighet hos vår kund Stena Fastigheter i Fisksätra. Flera lokaler var drabbade där ibland en förskola där verksamheten fortsätta under vår renovering.

Arbetet med fuktskadan innefattade bland annat:

  • sanering
  • rivning av skadad inredning och ytskikt
  • målning
  • ny matta

barn som ritar

Positiv feedback från vår kunds kund

Efter att projektet avslutats damp detta mejl ner i vår inkorg:

Hej!

Jag arbetar på Kulturförskolan Poseidon i Haninge (som ligger i stena fastigheter) och vi har till största del haft Dan här, från er, som har renoverat. Vill bara tala om att vi är så nöjda med att få ha just honom här. Han har varit noggrann och hela tiden hållit oss informerade om arbetet som fortgår och framförallt har han varit väldigt glad, positiv och trevlig. Något som också är positivt att han hade fullt fokus på att genomföra arbetet så att inte våra barn här skulle drabbas på något sätt. Märktes att han var mån om att genomföra ett så bra jobb som möjligt.

Stort tack för ett jättebra genomfört jobb!

Med vänlig hälsning
Marie, Kulturförskolan Poseidon

Bästa betyget!

Det bästa betyget vi kan få är när vi får feedback från våra kunders kunder. Det värmer gott i våra hjärtan och vi får ett kvitto på att vi utför våra uppdrag som vi lovar och vill.

I vår affärsidé skriver vi bland annat: Vår ledstjärna är att skapa trygghet för våra kunder, våra kunders kunder och våra egna medarbetare, och det är alltid kul när vi får kvitton på att vi lever upp till den.

Se fler referenscase

Kök i Nyköping

Noga renoverar lägenheter åt Victoria Park

Fina, moderna nyrenoverade kök får de som flyttar in i Victora Parks ROT-renoverade lägenheter i Nyköping och Stockholm.

Läs om vårt samarbete
Nyrenoverat kök - pluslägenhet

Noga renoverar pluslägenheter åt Stena Fastigheter

Sedan 2016 har Noga Entreprenad varit en partner i arbetet med Stena Fastigheters förädling av sitt fastighetsbestånd. Lägenheterna renoveras till plusstandard innan nya hyresgäster flyttar in.

Noga renoverar åt Stena
Badrum med tvättställ och badkar

Nyrenoverat badrum efter fuktskada

Nyrenoverat badrum med plats för bastu, bad och förvaring. Stora plattor på golv och vägg för en exklusiv känsla.

Nyrenoverat badrum – så här blev det