Referenscase

Tack för vacker träterrass!

Altan i vinterskrud

Noga Entreprenad och Svea Livgardes Stiftelse har tillsammans bidragit till att Soldathemmet vid Livgardet fått sin efterlängtade altan.

Arbetstimmar och material

Tack vare Noga Entreprenad och Svea Livgardes Stiftelse kommer vi till våren 2020 kunna erbjuda ett betydande tillskott till vår verksamhet.

Noga Entreprenad har byggt en funktionell, gedigen och mycket vacker träterrass i anslutning till vår byggnad och Svea Livgardes stiftelse har skänkt byggmaterialet, säger Marianne Kjellberg, föreståndare på Soldathemmet vid Livgardet.

Noga Entreprenad har byggt en funktionell, gedigen och mycket vacker träterrass i anslutning till vår byggnad.

Altanen invigs under våren 2020

Terrassen byggdes under hösten 2019 och kommer att tas i dagligt bruk så fort våren kommer 2020. Till bygget lånade Noga Entreprenad ut en av sina skickligaste snickare med medhjälpare.

Hantverkare på Noga bygger altan på SoldathemmetFör trivsel, umgänge och goda luncher

På vår terrass kommer soldathemmets gäster kunna äta lunch, fika, koppla av, fira tilldragelser och annat och terrassen kommer att ytterligare förstärka den trivsel våra gäster upplever när de kommer till oss, säger Marianne Kjellberg vidare.

Från Soldathemmet vid Livgardets sida vill vi framföra vårt varma tack!

Från Soldathemmet vid Livgardets sida vill vi framföra vårt varma tack!

Pro bono-arbete hos Soldathemmet

Under hösten 2019 har Noga Entreprenad bidragit med kunskap, projektledning och hantverkspersonal för att bygga en funktionell och välkomnande altan.

Här kan du läsa mer och se fler bilder från altanprojektet.