Referenscase

Noga renoverar pluslägenheter åt Stena Fastigheter

Sedan 2016 har Noga Entreprenad varit en partner i arbetet med Stena Fastigheters förädling av sitt fastighetsbestånd.

ROT-renovering till plusstandard

Noga Entreprenad har plusrenoverat lägenheter åt Stena Fastigheter i bland annat Fisksätra, Haninge och Solna sedan 2016.

Stena Fastigheter kallar sina nyrenoverade lägenheter för pluslägenheter. En pluslägenhet är modern och fin och har nytt kök med modern inredning, vitvaror och spotlights, nytt badrum med kakel och klinker och de har även nya parkettgolv i alla rum. Lägenheterna har nymålade väggar och tak, nya innerdörrar, garderober, karmar och lister och alla lägenheter har modern elstandard med nya uttag och strömbrytare.

Så här kan ett kök se ut

Nyrenoverat kök - pluslägenhet

Ljusa och fina kök i alla plusrenoverade lägenheter. Ljusa luckor mot mörka bänkar ger en modern och fräsch känsla. Köken har moderna vitvaror och har, eller är förberedda för, diskmaskin.

Läs mer om Stena Fastigheters pluslägenheter på Stenas Fastigheters webbplats.

Nya fräscha badrum

Badrummen i de plusrenoverade lägenheterna har vita helkaklade väggar och svart eller mörkgrått klinker på golvet, modern och funktionell inredning med handdukstork och förberett för tvättmaskin.

Läs mer om Stena Fastigheters pluslägenheter på Stenas Fastigheters webbplats.

Fler referenser

Nybyggt kontor

Modernt kontor i Stockholm

Från betongrent till modernt kontor på sex veckor.

Modernt kontor i Stockholm
Kök i Nyköping

Noga renoverar lägenheter åt Victoria Park

Fina, moderna nyrenoverade kök får de som flyttar in i Victora Parks ROT-renoverade lägenheter i Nyköping och Stockholm.

Läs om vårt samarbete