Nyköping, Stockholm, Uppsala

Platschefer till vårt lägenhetsprogram

Platschef

Noga Entreprenad startade 2012 och är idag ett team på ca 90 anställda. Vår verksamhet består främst av stambyten och ROT-renovering av lägenheter till stora fastighetsägare från Nyköping till Uppsala. På Noga är personalen vår högst prioriterade resurs och vi erbjuder en trygg samt inkluderande arbetsplats där varje medarbetare har möjligheten att utvecklas. Vårt arbetssätt är modernt där varje arbetslag har en egen detaljplan och arbetar direkt mot platschefen utan mellanchef.

Var med på vår tillväxtresa!

Noga Entreprenad står just nu inför en tillväxtresa och söker därför duktiga produktionsledare till vårt lägenhetsprogram som vill ansluta till teamet och vara med att leda, utveckla och driva arbetet framåt.

Är du en driven, självgående ledare med flerårig erfarenhet från byggbranschen, har god samordningsförmåga och förmågan att leda och planera byggprojekt? Då har vi tjänsten för dig. Vi erbjuder dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats med stort eget ansvar och trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter

Platschef

Som platschef kommer du att leda och planera arbetet med våra hantverkare, främst i våra lägenhetsrenoveringar. Arbetet som platschef är i huvudsak operativt och du ska kunna läsa, förstå och följa tidsplaner. Arbetsplatsen är till största delen beläget ute på våra arbetsplatser i bostadsområden i Stockholm och Uppsala.

Personen vi söker

Du ska ha en byggteknisk bakgrund och minst 10 års erfarenhet från byggbranschen. Du ska kunna hantverket väl, kunna samordna hantverkare och ha en god förmåga att driva projekt framåt.

För att du ska lyckas i denna roll trivs du med att arbeta organiserat, strukturerat och inom beslutade tidsramar. Du är bekväm i dig själv både när det gäller att leda personal, träffa kunder, fatta beslut och representera företaget.

Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har viss datorvana.

Anställning

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan och kontaktpersoner

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Skicka in din ansökan till: jobb@nogaentreprenad.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas på mejl: thomas@nogaentreprenad.se.

Vi anställer löpande.