Nyköping, Stockholm, Uppsala

Produktionsledare till ROT-renovering

Noga Entreprenad startade 2012 och är idag ett team på ca 90 anställda. Vår verksamhet består främst av stambyten och ROT-renovering av lägenheter till stora fastighetsägare i hela Stockholmsområdet. På Noga är personalen vår högst prioriterade resurs och vi erbjuder en trygg samt inkluderande arbetsplats där varje medarbetare har möjligheten att utvecklas. Vårt arbetssätt är modernt där varje arbetslag har en egen detaljplan och arbetar direkt mot platschefen utan mellanchef.

Var med på vår tillväxtresa!

Noga Entreprenad står just nu inför en tillväxtresa och söker därför duktiga produktionsledare till vårt lägenhetsprogram som vill ansluta till teamet och vara med att leda, utveckla och driva arbetet framåt.

Är du en driven, självgående ledare med flerårig erfarenhet från byggbranschen, har god samordningsförmåga och förmågan att leda och planera byggprojekt? Då har vi tjänsten för dig. Vi erbjuder dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats med stort eget ansvar och trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter

Produktionsledare ROT-renovering

Som produktionsledare för ROT-renovering i vårt lägenhetsprogram kommer du att leda och planera arbetet med våra lägenhetsrenoveringar. Du ansvarar bland annat för att ta fram tidsplaner, göra beställningar och för kvalitetssäkring. Du kommer att ha ett nära samarbete, och löpande kontakt, med våra beställare, leverantörer och kunder samt med platschefer ute i områdena.

Arbetet som produktionsledare är både administrativt och operativt.

Personen vi söker

För att du ska lyckas i denna roll trivs du med att arbeta organiserat, strukturerat och inom beslutade tidsramar. Du är bekväm i dig själv både när det gäller att träffa kunder, fatta beslut och representera företaget. Dessutom ska du:

  • ha datorvana då administration ingår i denna roll.
  • behärska svenska språket väl i tal och skrift.
  • ha körkort B.

Det är meriterande om du har arbetat med något projektverktyg, gärna Byggsamordnaren, tidigare.

Anställning

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på Noga Entreprenads kontor i Norsborg. Din arbetsplats är även belägen på våra arbetsplatser i Nyköping, Stockholm och Uppsala.

Ansökan och kontaktpersoner

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Skicka in din ansökan till: jobb@nogaentreprenad.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas på mejl: thomas@nogaentreprenad.se.

Vi anställer löpande.