Nyköping, Stockholm, Uppsala

Duktiga hantverkare till vårt team

Snickare från Noga

Noga Entreprenad startade 2012 och är idag ett team på cirka 90 anställda. Vår verksamhet består främst av stambyten och ROT-renovering av lägenheter till fastighetsägare i från Nyköping till Uppsala. På Noga är personalen vår högst prioriterade resurs och vi erbjuder en trygg samt inkluderande arbetsplats där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas. Vårt arbetssätt är modernt där varje arbetslag har en egen detaljplan och arbetar direkt mot platschef utan mellanchef.

Var med på vår tillväxtresa!

Noga Entreprenad står just nu inför en tillväxtresa och söker därför duktiga hantverkare som vill ansluta till vårt team.

Är du plattsättare, snickare eller målare med flerårig erfarenhet från branschen, är service inriktad och vill vara med och driva arbetet framåt? Då har vi tjänsten för dig.

Vi erbjuder en modern och stimulerande arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling och trevliga kollegor. Nu söker vi flera hantverkare till våra projekt i Nyköping, Stockholm och Uppsala.

Personen vi söker

Vi söker duktiga plattsättare, snickare och målare till vårt team. Du ska ha:

  • byggteknisk bakgrund,
  • yrkesbevis eller motsvarande
  • samt ha minst fem års erfarenhet inom ditt område.

För att du ska trivas hos oss är du ansvarsfull, skicklig på ditt hantverk och arbetar organiserat. Du vill arbeta kostnadseffektivt och har en känsla för att lösa problem. Du är bekväm i dig själv både när det gäller hantverket, att träffa kunder, och representera företaget. Du är självgående och framåt och vill arbeta på ett modernt företag som värnar om individen och erbjuder möjlighet till personlig utveckling.

Det är meriterande om du redan pratar svenska och om du har datorvana. Du som inte pratar svenska ska påbörja svenskautbildning under din provanställning.

Anställning

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan och kontaktpersoner

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Skicka in din ansökan till jobb@nogaentreprenad.se. Rekrytering sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas på mail thomas@nogaentreprenad.se.